Selecteer een pagina

Zullen wij iets bouwen?

Een website kun je tegenwoordig op iedere straathoek laten maken. Maar heb je dan een goede site? Eentje die het ‘goed doet’ in Google en die echt communiceert met uw doelgroep? Precies! Meestal niet. Dus als u ons werk laat doen (het bouwen van uw nieuwe site) kunt u gerust door met wat u het beste kunt. Zonder zorgen.

Wilt u een aanbieding op maat? Vraag een offerte aan

Alle prijzen zijn exclusief de B.T.W. en per jaar, tenzij anders vermeld.

Maatwerk is onze specialiteit

Geen website is hetzelfde en bovenstaande prijzen zijn dan ook indicaties. Het liefst inventariseren wij uw wensen zodat wij een passende oplossing kunnen bieden. Uiteraard voor een scherp tarief!

Ondersteuning 

Wij leveren alle websites af met een heel jaar gratis ondersteuning. Wij zorgen dat alles up-to-date blijft zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een goed functionerende site. 

Trusted Partners

Wij maken uitsluitend gebruik van producten van Trusted Partners. Dit zijn internationaal toonaangevende bedrijven die hun sporen meer dan verdient hebben. Voor uw gemoedsrust…

Recente Projecten

Hieronder een paar voorbeelden van projecten die we onlangs afgerond hebben.
Alle websites zijn 100% geschikt voor gebruik op pc, tablet of mobiel.

|

Vaak hoor je de mooiste kreten en moeilijkste afkortingen als het gaat om het bouwen van een website. CSS, HTML, Java en Ajax, als u dat écht interesseert dan praten we daar natuurlijk graag met u over, het is immers óns vak. Maar ook het uwe? U wilt maar één ding, dat is een website die perfect weerspiegelt wie u bent en wat u doet.. Toch?

Kennismaken?

Tijdens een gesprek lichten we graag toe wie we zijn en wat we kunnen.

1 + 15 =